Avlyst Pilgrimsleden gjennom Oslo

Fellestur

Dato
4. mars kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangører
Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , DNT senior Oslo
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Nye Koronarestriksjoner pr. 2012-02-28

 NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE.
(pr 2021-02-23)

Turen starter ved Oslo hospital. Vi går til Middelalderparken der pilegrimsleden starter. Herfra går vi opp til Galgeberg, over Brinken, forbi Botanisk hage, krysser Akerselva, opp Kjærlighetsstien (rett ovenfor Mathallen), forbi Gamle Aker kirke og Pilegrimssenter for Oslo. Videre går vi gjennom Uranienborg til Frognerparken, og turen avsluttes ved caféen, Anne på landet.

Oppmøte: Kl 10.00 Oslo Hospital holdepl. Trikk 13 eller 19.
Turslutt: Frognerparken.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  2. mars. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.
Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Pilgrimsleden gjennom Oslo

 NYE REGLER PGA KONONAKRISEN. TURENE KAN IKKE GÅ MED MER ENN 8 DELTAKERE (OG 2 TURLEDERE). TURENE ER BARE ÅPNE FOR PERSONER SOM BOR I OSLO KOMMUNE. (pr 2021-02-23) Turen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Cappelen
  • Anne-Berit Leganger