Se prisliste for overnatting og mat. ​​​​​​​

Det skal lønne seg å være medlem! Er du DNT medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Prislisten og betingelsene gjelder for DNT Oslo og Omegns hytter. Vær oppmerksom på at enkelte DNT-hytter andre steder i landet kan ha andre priser.

Priser for hytter

I tillegg til rommene i hovedhuset har vi 7 hytter som det er mulig å overnatte i. Følgende priser gjelder for hyttene:

Hytte 1 og 2:     3-sengs m/familiekøy, bad og enkelt kjøkken – Pris: NOK 860,- per døgn

Hytte 3 og 4:     4-sengs uten bad og enkelt kjøkken – Pris: NOK 680,- per døgn

Hytte 5:               5-sengs med to soverom, bad og kjøkken – Pris: NOK 1150,- per døgn

Hytte 6 og 7:     5-sengs med to soverom, bad og kjøkken – Pris: NOK 1300,- per døgn

NB! Utvask og sengetøy er ikke inkludert i prisen.